Stravovanie v našom zariadení je zabezpečené vlastnou
kuchyňou. Strava sa v zariadení pripravuje podľa jedálneho lístka,
ktorý navrhuje a zostavuje stravovacia komisia s vedúcou stravovacej
prevádzky. Pri zostavovaní jedálneho lístka sa prihliada na pestrosť
a biologickú hodnotu ako aj na rozmanitosť a kalorickú hodnotu
podávanej stravy zodpovedajúcu veku a zdravotnému stavu klienta.
V zariadení sa podáva strava racionálna
/ raňajky, desiata, obed, olovrant, večera/ diabetická / raňajky, desiata, obed, olovrant, večera a druhá
večera/ a neslaná.
V prípade, že lekár navrhne iný druh stravy, je aj táto možnosť prípravy.
Strava sa klientom podáva v jedálni. Klienti ktorí sú imobilní alebo majú
zníženú pohyblivosť dostávajú stravu na izbách.
vedúca stravovacej prevádzky - Anna Aneta Dobiašová